Το φεστιβάλ “Κύματα” θα διεξαχθεί από τις 27 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου στο πανέμορφο Αργοστόλι, με προβολές ταινιών δίπλα στη θάλασσα, προσκεκλημένους από τον ελληνικό και σερβικό κινηματογράφο, τη μουσική, τη γελοιογραφία, τα κόμικς και πολλές ακόμα δράσεις.

Το φεστιβάλ ίδρυσε ο σκηνοθέτης και βραβευμένος location manager (“Μαγνητικά πεδία”) Μαρίνος Σκλαβουνάκης στη γενέτειρά του, την Κεφαλονιά.

Σε έναν πανέμορφο δημοτικό χώρο δίπλα στη θάλασσα, τον Θαλασσόμυλο, που ανασκευάστηκε πρόσφατα για τις ανάγκες του Φεστιβάλ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει αγαπημένους καλλιτέχνες: από το Γιάννη Οικονομίδη και το Γιάννη Αγγελάκα, μέχρι την Εύα Στεφανή και τους Σέρβους δημιουργούς Slobodan Sijan και Srdan Golubovic. Και από το Γιώργο Γεωργόπουλο και τους Illegal Operation, μέχρι το Νίκο Βελιώτη, το Σταύρο Μητρόπουλο και τον κριτικό κινηματογράφου Άκη Καπράνο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μικρό αφιέρωμα στο σπουδαίο Λάκη Παπαστάθη που έφυγε από κοντά μας, ενώ προσκεκλημένη θα είναι η ηθοποιός και σύζυγός του Υβόννη Μαλτέζου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ